Schilderwerken
Hasselt | SOLACO

Schilderwerken Hasselt | SOLACO is uw ervaren schilder in de regio.

Schilder Hasselt plamuren

SCHILDERWERKEN HASSELT | SOLACO
Wie we zijn

Schilder Hasselt | SOLACO is uw betrouwbare professional voor het schilderen van uw gevel en interieur.

Ons team bestaat uit vakmensen met meer dan 10 jaar ervaring, waardoor we elk project volledig naar uw wensen kunnen realiseren. Ook voor passend kleuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. 

Door onze kwalitatieve verfproducten en innovatieve technieken kan u steeds rekenen op een uitstekende afwerking van uw schilderwerken in Hasselt.

SCHILDERWERKEN HASSELT | SOLACO
Onze diensten

Interieur

Schilder Hasselt

Uw woonkamer, hal of trappen in een nieuw jasje steken, kan een wereld van verschil maken. We luisteren naar uw persoonlijke wensen en zorgen voor een service op maat voor al uw interieur schilderwerken in Hasselt.

Gevel

Schilder Hasselt

Onze ervaren schilders kennen alle kneepjes van het vak, ook wat betreft gevelschilderwerken. Of u nu over moderne of authentieke architectuur beschikt, wij staan voor u klaar in Hasselt.

Kleuradvies

Schilder Hasselt

Ook voor passend kleuradvies staan wij u graag bij met onze uitgebreide ervaring. Zo bent u verzekerd van de beste keuze en een schitterend eindresultaat voor al uw schilderprojecten in Hasselt.

SCHILDER HASSELT | SOLACO
Onze troeveN

Expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring schilderen we snel en efficiënt, zowel met verfspuiten als klassieke schildermethodes. We maken er een erezaak van om onze schilderprojecten in Hasselt met een uitstekende afwerking op te leveren.

Kwaliteit

Voor onze schilderwerken maken wij gebruik van de meest kwalitatieve verfproducten op de markt en dit tegen betaalbare tarieven. In onze offertes zorgen we bovendien voor een duidelijke uiteenzetting van de prijs voor uw project in Hasselt.

Maatwerk

Als professioneel schilderbedrijf in Hasselt stemmen wij onze offerte en service volledig af op uw noden en wensen. Dankzij ons oog voor detail brengen we alle schilderwerken in Hasselt tot een goed einde.

SCHILDERWERKEN HASSELT | SOLACO
Onze realisaties

Kitten-schilderwerken-Antwerpen
Schilderwerken-Antwerpen-slaapkamer
schilder Antwerpen interieur
Schilderwerken-Antwerpen-plinten-slaapkamer
Kitten-schilderwerken-Antwerpen
Schilderwerken-Antwerpen-slaapkamer
schilder-in-Antwerpen
Schilderwerken-Antwerpen-plinten-slaapkamer
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Via onderstaand formulier kan u eenvoudig en volledig gratis een offerte aanvragen. Wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk. Daarnaast kan u ook altijd bellen of een mailtje sturen voor al uw vragen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Stuur een mailtje

offerte@solaco.be

Telefoneer ons

+32 (0)472 76 79 74

Aanvraag regio Hasselt