Schilderwerken
Antwerpen | SOLACO

Schilderwerken Antwerpen | SOLACO is uw ervaren schilder in de regio.

schilderwerken-muur-antwerpen

SCHILDERWERKEN ANTWERPEN | SOLACO
Wie we zijn

Schilder Antwerpen | SOLACO is uw betrouwbare professional voor het schilderen van uw gevel en interieur.

Ons team bestaat uit vakmensen met meer dan 10 jaar ervaring, waardoor we elk project volledig naar uw wensen kunnen realiseren. Ook voor passend kleuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. 

Door onze kwalitatieve verfproducten en innovatieve technieken kan u steeds rekenen op een uitstekende afwerking van uw schilderwerken in Antwerpen.

SCHILDERWERKEN ANTWERPEN | SOLACO
Onze diensten

Interieur

Schilder Antwerpen

Uw woonkamer, hal of trappen in een nieuw jasje steken, kan een wereld van verschil maken. We luisteren naar uw persoonlijke wensen en zorgen voor een service op maat voor al uw interieur schilderwerken in Antwerpen.

Gevel

Schilder Antwerpen

Onze ervaren schilders kennen alle kneepjes van het vak, ook wat betreft gevelschilderwerken. Of u nu over moderne of authentieke architectuur beschikt, wij staan voor u klaar in Antwerpen.

Kleuradvies

Schilder Antwerpen

Ook voor passend kleuradvies staan wij u graag bij met onze uitgebreide ervaring. Zo bent u verzekerd van de beste keuze en een schitterend eindresultaat voor al uw schilderprojecten in Antwerpen.

SCHILDER ANTWERPEN | SOLACO
Onze troeven

Expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring schilderen we snel en efficiënt, zowel met verfspuiten als klassieke schildermethodes. We maken er een erezaak van om onze schilderprojecten in Antwerpen met een uitstekende afwerking op te leveren.

Kwaliteit

Voor onze schilderwerken maken wij gebruik van de meest kwalitatieve verfproducten op de markt en dit tegen betaalbare tarieven. In onze offertes zorgen we bovendien voor een duidelijke uiteenzetting van de prijs voor uw project in Antwerpen.

Maatwerk

Als professioneel schilderbedrijf in Antwerpen stemmen wij onze offerte en service volledig af op uw noden en wensen. Dankzij ons oog voor detail brengen we alle schilderwerken in Antwerpen tot een goed einde.

SCHILDERWERKEN ANTWERPEN | SOLACO
Onze realisaties

Kitten-schilderwerken-Antwerpen
Schilderwerken-Antwerpen-slaapkamer
schilder Antwerpen interieur
Schilderwerken-Antwerpen-plinten-slaapkamer
Kitten-schilderwerken-Antwerpen
Schilderwerken-Antwerpen-slaapkamer
schilder-in-Antwerpen
Schilderwerken-Antwerpen-plinten-slaapkamer
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Via onderstaand formulier kan u eenvoudig en volledig gratis een offerte aanvragen voor uw schilderwerken. Wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk. Daarnaast kan u ook altijd bellen of een mailtje sturen voor al uw vragen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Stuur een mailtje

offerte@solaco.be

Telefoneer ons

+32 (0)472 76 79 74

Aanvraag regio Antwerpen